Fam. Advocaten

Fam. Advocaten is een gespecialiseerd kantoor in familierecht, erfrecht en mediation in Amsterdam. Dit betekent dat wij uw belangen kunnen behartigen als advocaat of uw gezamenlijke belangen kunnen behartigen als mediator. Of we nu als advocaat of als scheidingsmediator voor u beiden optreden, we houden altijd ook de belangen van anderen, zoals van kinderen, in het vizier.

lees meer

Wat doen wij?

Fam. Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd op het gebied van Familierecht en Erfrecht. Wij behartigen uw belangen indien er sprake is van een procedure. Ook behartigen wij gezamenlijke belangen als advocaat-mediator. Daarbij kunt u denken aan een echtscheiding, maar ook aan erfrechtelijke kwesties.

Familierecht

Het familierecht omvat vele aspecten, waarbij u kunt denken aan (onder anderen) echtscheiding, maar ook alimentatieberekeningen.  

Erfrecht

Een belangrijk aspect van erfrecht is de afwikkeling van nalatenschap. Wij kunnen u bijstaan in het verdelen van een erfenis, maar ook advies geven bij het opstellen van een testament of bij het beroepen op uw legitieme portie.

Mediation

Onze mediators staan onze klanten door middel van mediation bij in zaken rondom familierecht en erfrecht. Bij mediation is het doel om er met elkaar uit te komen zonder dat er een rechter aan te pas komt.

square_dianne.jpg
elementen_1.jpg
square_martijn.jpg
elementen_5.jpg
square_sofie.jpg
FAM20150827007_3__1.jpg

Tarieven

Wij hanteren een standaard uurtarief exclusief BTW, waarbij wij geen kantoorkosten in rekening brengen. Dit tarief kan afwijken afhankelijk van de aard van de zaak. Tevens werken wij in bepaalde gevallen op basis van een toevoeging.

Naar Tarieven

Meer Weten?

FAM20150827007_3__1.jpg
Fam. Advocaten
kantoor@famadvocaten.nl
020 261 3770