Demi Nan

Demi Nan houdt zich als advocaat binnen Fam. Advocaten voornamelijk bezig met het personen-, familie- en jeugdrecht. Zij werkt nauw samen met de partners van het kantoor.
Demi focust zich op (echt)scheidingen en kwesties betreffende afstamming, alimentatie, omgang, en gezag, alsook ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen en bewind.

U kunt bij haar terecht voor advies over juridische vraagstukken en geschillen. Zij biedt deskundige begeleiding gedurende het hele (juridische) proces.
Indien nodig behartigt zij uw belangen in gerechtelijke procedures.

Demi is een gedreven en betrokken advocaat. Zij heeft een praktische en oplossingsgerichte werkwijze. Demi denkt actief met u mee, en houdt naast uw belangen ook de belangen van eventueel betrokken kinderen in het oog. Zij streeft ernaar om in onderling overleg tot een duurzame oplossing of regeling te komen.

Gedurende haar studieloopbaan heeft Demi een passie voor het familie- en jeugdrecht ontwikkeld. Deze passie is gegroeid tijdens haar stages bij verschillende advocatenkantoren alsmede bij de rechtbank Amsterdam.

Daarnaast heeft Demi zich sinds 2016 actief ingezet voor de Kinder- en Jongerenrechtswinkel te Amsterdam. Als vrijwilliger en vertrouwenspersoon informeerde en adviseerde zij kinderen en jongeren op laagdrempelige wijze over hun rechten en plichten. Deze kennis en vaardigheden neemt zij mee in haar belangenbehartiging voor cliënten.

Demi is in april 2018 in dienst getreden bij Fam. Advocaten. Zij heeft Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gestudeerd. Inmiddels heeft zij haar master Privaatrecht (specialisme personen,- familie- en jeugdrecht) Cum Laude behaald.
Op 23 februari 2022 is Demi beëdigd als advocaat.