Familierecht

Familierecht in Amsterdam

Fam. Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor in familierecht in Amsterdam. Wij proberen altijd om in onderling overleg met alle partijen tot een regeling te komen. Zo heeft u een oplossing op maat en wordt daarmee een langdurige procedure bij de rechtbank voorkomen. Mocht een procedure bij de rechtbank toch noodzakelijk zijn, dan hebben onze familierecht advocaten een jarenlange ervaring in het voeren van procedures.

Aspecten familierecht

Het familierecht omvat vele aspecten, waarbij u kunt denken aan (onder andere) echtscheidingen. Onze advocaten en mediators bieden hulp bij een echtscheiding, zowel als advocaat voor een van de echtgenoten maar ook als mediator voor beide echtgenoten. Als er kinderen betrokken bij de echtscheiding houden wij als familierecht advocaat ook altijd de belangen van de kinderen in het vizier.

Alimentatie berekening

Een ander onderdeel van ons werk is het maken van een alimentatieberekening. Onze advocaten en mediators hebben de expertise in huis om een berekening te maken over zowel de kinderalimentatie als de partneralimentatie.

Op deze pagina geven wij u meer informatie over de onderwerpen die onder het familierecht vallen en waar ons kantoor een expertise in bezit. Mocht u hier meer informatie over wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze familierecht specialisten.