Over ons

Fam. Advocaten is een gespecialiseerd kantoor in familie- en erfrecht en mediation. Dit betekent dat wij uw belangen kunnen behartigen als advocaat of uw gezamenlijke belangen kunnen behartigen als mediator. Of we nu als advocaat of als scheidingsmediator voor u beiden optreden, we houden altijd ook de belangen van anderen, zoals van kinderen, in het vizier.

Wij geven de voorkeur aan duurzame oplossingen boven snelle ad hoc beslissingen. Maar ook als er snel geschakeld moet worden, is Fam. Advocaten in staat op een duidelijke basis voor u te werken.

Wij werken vaak samen met deskundigen, die ons werk kunnen vervolmaken, zoals bijvoorbeeld een kindercoach, die er voor de kinderen kan zijn, zodat ook de kinderen een eigen stem en eigen vertrouwenspersoon hebben. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een fiscalist of pensioenadviseur.

Wie is wie

De founding partners hebben Fam. Advocaten opgericht vanuit een passie voor het familierecht en interesse in de personen die erbij betrokken zijn. “Eerst de mens, dan de zaak.” Zij hebben hierin al veel ervaring, maar onderling heeft ieder van hen zich nog extra verdiept in specifieke aandachtgebieden, zoals jeugdzaken, internationale kwesties, financiële aspecten of mediation. De oprichters doen er alles aan om aan de top van hun vakgebied te blijven. Hieronder een korte kennismaking.

Gespecialiseerde advocaten

Fam. Advocaten vindt het als vanzelfsprekend om cliënten snel en kundig bij te kunnen staan. Alle advocaten zijn lid van één of meerdere specialisatieverenigingen op het gebied van het familierecht en/of erfrecht. Daarnaast hebben enkele advocaten nevenfuncties die samenhangen met de advocatuur. Tot slot staan de advocaten ingeschreven in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie zijn zij verplicht vanuit de Orde om elk kalenderjaar tien opleidingspunten op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.