loopfoto.jpg

Over ons

Fam. Advocaten is een gespecialiseerd kantoor in familie- en erfrecht en mediation. Dit betekent dat wij uw belangen kunnen behartigen als advocaat of uw gezamenlijke belangen kunnen behartigen als mediator. Of we nu als advocaat of als scheidingsmediator voor u beiden optreden, we houden altijd ook de belangen van anderen, zoals van kinderen, in het vizier. 

Wij geven de voorkeur aan duurzame oplossingen boven snelle ad hoc beslissingen. Maar ook als er snel geschakeld moet worden, is Fam. Advocaten in staat op een duidelijke basis voor u te werken.

Wij werken vaak samen met deskundigen, die ons werk kunnen vervolmaken, zoals bijvoorbeeld een kindercoach, die er voor de kinderen kan zijn, zodat ook de kinderen een eigen stem en eigen vertrouwenspersoon hebben. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een fiscalist of pensioenadviseur.

Wie is wie

De founding partners hebben Fam. Advocaten opgericht vanuit een passie voor het familierecht en interesse in de personen die erbij betrokken zijn. “Eerst de mens, dan de zaak.” Zij hebben hierin al veel ervaring, maar onderling heeft ieder van hen zich nog extra verdiept in specifieke aandachtgebieden, zoals draagmoederschap, internationale kwesties, financiële aspecten of mediation. De oprichters doen er alles aan om aan de top van hun vakgebied te blijven. Hieronder een korte kennismaking.

Dianne
Dianne Kroezen
kroezen@famadvocaten.nl
020 261 3770
Martijn
Martijn Stammes
stammes@famadvocaten.nl
020 261 3770
Sofie
Sofie van Vlijmen
vanvlijmen@famadvocaten.nl
020 261 3770