over_ons.jpg

Sofie van Vlijmen

Sofie van Vlijmen is een allround familierechtadvocaat die zich naast echtscheidingen bezighoudt met zaken betreffende afstamming, adoptie en (nationaal en internationaal) draagmoederschap. Zij is een betrokken advocaat die in staat is haar cliënten, ook in moeilijke tijden, op een evenwichtige wijze te begeleiden en bij te staan. Sofie streeft er altijd naar om een regeling in onderling overleg te bereiken. Mocht dit, om welke reden dan ook, niet mogelijk blijken dan zal zij u bijstaan in de procedure bij de rechtbank. Zij heeft ruime ervaring in het procederen in familierechtzaken.

Sofie van Vlijmen studeerde Nederlands recht in Utrecht. Sinds 2005 is zij als advocaat werkzaam op het gebied van het personen- en familierecht bij verschillende kantoren.

Sofie is lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Zij heeft de juridische specialisatieopleiding Familierecht in 2011 (cum laude) en de opleiding Erfrecht in 2016 afgerond. Daarnaast is zij ook gespecialiseerd scheidingsmediator.

Neem contact op

Sofie
Sofie van Vlijmen
vanvlijmen@famadvocaten.nl
020 261 3770