Dianne Kroezen

Dianne Kroezen is gespecialiseerd in het (internationale) personen- en familierecht. Zij heeft veel te maken met internationale kinderontvoering en werkt dan ook regelmatig samen met advocaten in andere landen. Daarnaast heeft zij een uitgebreide ervaring in het opmaken van (internationale) ouderschapsplannen. Naast advocaat is zij ook werkzaam als scheidingsmediator en bijzondere curator.

Dianne Kroezen is sinds 1998 advocaat. Tot november 2018 was zij voorzitter van het bestuur van de vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Als gecertificeerd mediator is zij aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en bij de doorverwijzingsstructuur ‘mediation naast rechtspraak’. Daarnaast is zij lid van het bestuur van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht. Tot slot is zij lid van de Vereniging Kinderontvoeringsadvocaten. Ook is zij aangesloten bij het Centrum Internationale Kinderontvoering (IKO) en lid van een tweetal intervisiegroepen.

Dianne staat geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten voor het rechtsgebied familierecht.

Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators

Neem contact op